Muzikantenhuis

VONKKAYTS

VONKKAYTS

15/02/2018 21:00

VONKKAYTS is een muzikaal duo met diatonische en chromatische accordeon.

Door de natuurlijke, enthousiaste aanpak van de traditionele melodieën en vooral eigen composities willen we gepassioneerd, creatief musiceren. Telkens groeit er een gemoedelijke ontmoeting die vonken van verbondenheid en verwondering stimuleert. VONKKAYTS is een folkduo waar de liefde voor andere stijlen, zoals klassiek, om het hoekje kijkt. Het is onze wens te evolueren naar een cross-overstijl waar we o.a. klassiek en folk in hun eigenheid laten bestaan terwijl we beide stijlen met elkaar laten communiceren.”

 

Vonkkayts komt van 'vonk' en 'kayts'. Kayts is de uitspraak van het woord 'vonk' in het Aramees. Het zijn de vonken van vreugde om de muziek te laten horen. Dit idee spreekt ons aan en verwijst naar de schoonheid die we in alle eenvoud graag uitdelen. is een muzikaal duo met diatonische en chromatische accordeon.

 

 

Vonkkayts komt van 'vonk' en 'kayts'. Kayts is de uitspraak van het woord 'vonk' in het Aramees. Het zijn de vonken van vreugde om de muziek te laten horen. Dit idee spreekt ons aan en verwijst naar de schoonheid die we in alle eenvoud graag uitdelen.

 

Inkom: gratis